Kenapa begini..

Malam tadi abang aku ada call. Aku pun dah lupa kitaorg sembang pasal apa. Tapi, yang aku tak suka tu dia kata aku tak ikhlas pakai sarung lengan tu. Pakai sarung lengan tu sekadar nak tunjuk. Ya Allah… time dia cakap tu.. aku ok lagi. Tapi dia nie asyik puji sorang pompuan non muslim tu yang juga pakai sarung lengan. Aku dah tak boleh tahan lagi.. Kalau dia nak nasihat please la jangan la nak tuduh orang macam tu…Jatuh air mata aku dengar dia cakap macam tu. Sepanjang malam tu aku tak boleh nak tido.. cemana la ending perbualan kami jadi macam tu.. dah la tu.. subuh esok harinya dia start cuti dah.. dia balik kampung..

Patutnya dia minta dikejutkan seawal jam4pagi. Tapi aku tak kejut.. aku tak tau la cemana. Biasanya.. marah aku bukan lama. Esok tu ok sudah.. Tengok-tengok 5am pagi tadi dia ada anta msg juga.. sejuk juga la hati sikit🙂

Around 10am tadi, dia ada msg kata dia dah smpi airport kat Penang.. Alhamdullilah dah sampai rupanya…

Selamat bercuti kanda ku sayang…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s