Geram

Aku geram yang amat.. ikut suka ati jer diorang nie. Bila nak bercakap tu tak sedar. Cakap ikut sedap jer. Tak kisah perasaan orang. Menyampah betul!!

Aku dari semalam geram.. Hari nie lak.. pasal cek aku gak yang kena marah. Cemana nak bagi current cheque kalau akauntan kitaorang kata letak date dari 25th Oct 07. Nanti kalau ada masalah aku juga yang kena balik nanti.

Semalam aku di tegur apasal balik lambat. Dia kata tak elok balik lewat la.. kena rehat la.. big boss marah dia coz dia anggap manager nie bagi suruh keja lewat malam. Nampak macam ambil berat dengan pekerja dia. Tapi bagi aku, tak ikhlas jer cakap macam tu. Aku tak kisah sangat sebenarnya. Tapi cara cakap tu. make me annoying. Menyampah pun ada. Kata tak elok balik lewat. Tapi sebaliknya ada sesuatu napa dia kata gitu.

Sikap diorang nie kan yang aku tak suka.. cakap ikut sedap jer. Marah ikut suka. Shouting ikut suka. Macam diorang jer betul. Like what my lady boss said mangga mudi. Cara cakap macam orang tak berpelajaran jer..

mmm… udah udah la.. aku makin banyak taip. Makin tension. Baik aku p amik wuduk n solat asar dulu.

2 responses to “Geram

  1. awak igt sy tak…email me..

  2. Sapa ya?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s